کم حجم کردن کد css
سرعت سایت یک پارامتر مهم در سئو سایت محسوب میشود، از این رو کم حجم کردن کدهای css سایت یک امری حیاتی به حساب می آید.
کاهش حجم کدهای سی اس اس سایت از جمله کارهای مهم و ضروری به منظور افزایش سرعت سایت برای بهبود سئو و رشد جایگاه سایت در گوگل است. ما قصد داریم راه صحیح آن را به شما آموزش دهیم.
همیشه کدهای اضافی و یا به اصطلاح کدهای بادکرده در HTML ، css و جاوااسکریپت ها مانع از لود شدن سریع وبسایت می شوند.
اما راه های مختلفی وجود دارد که میتوانید تا حد ممکن این افزونگی را از سایت خود کم کنید. برای کاهش حجم هر بخش از سایت باید علم زبان برنامه نویسی مورد نظر را داشته باشید. البته امروزه برای cms هایی مانند وردپرس با نصب افزونه هایی میتوانید این کم حجم کردن را با زدن چند دکمه و به سادگی انجام دهید.
اگر قصد دارید حجم کدهای سی اس اس سایت خود را کم کنید و سرعت سایت را بهبود دهید، این مقاله در بلاگ سلکتک را تا پایان دنبال کنید.
مزیت کاهش حجم کدهای سی اس اس
از آنجایی که سرعت سایت یک عامل رتبه بندی جایگاه سایت در گوگل است، هر فعالیتی در زمینه افزایش سرعت سایت انجام شود، اهمیت زیادی برای شما باید داشته باشد.
بهبود سرعت بارگذاری وبسایت بسیار مهم و در مسیر سئووبهینه سازی سایت حیاتی است.
از مهم ترین مزیت کاهش حجم فایل سی اس اس سایت می توان به تاثیرگذاری زیاد در بهبود سئو و افزایش سرعت در وبسایت اشاره کرد.
از دیگر مزیت های کم حجم کردن کد css و حذف کدهای بی استفاده، از سردرگمی و یا اشتباه کردن هنگام کد زدن جلوگیری می شود.
رندر کردن صفحه و بدونه پیچیدگی بودن کدهای صفحات نیز، تاثیر به خصوصی در سرعت خزش ربات های گوگل می گذارد. از این رو مینیمایز و فشرده کردن کدهای cssاز اهمیت بالایی برخوردار است و باید تمام تلاش خود را در جهت بهینه سازی آن انجام دهید.
روش کم حجم کردن فایل سی اس اس سایت
روش کم حجم کردن فایل سی اس اس در هر سایت و پلتفرمی ممکن است فرق کند، اما نتیجه کار یک چیز است!
شما باید تلاش کنید کدهای اضافی و بی استفاده را حذف و مابقی کدهای باقی مانده را فشرده سازی کنید.
اگر میخواهید بازدید سایت خود را افزایش دهید، باید مواردی که در سئو و بهینه سازی تاثیرگذار هست را رعایت کنید.
مسلما با بهینه سازی فایل های css سایت، امتیاز بالاتری از سمت گوگل دریافت می کنید و به جایگاه های برتر در آن میرسید.
با افزایش تعداد بازدیکنندگان و یا خرید بازدید سایت نیز می توانید این پارامتر تاثیرگذار در سئو را نیز تامین کنید.
با ما همراه باشید تا روشهای آسان و بسیار سریع جهت فشرده سازی فایل های استایل (css) و افزایش سرعت بارگزاری سایت را برایتان بازگو کنیم.
فشرده کردن کدهای css سایت
فشرده کردن فایل css یک کار پردردسر به نظر میرسد، البته اگر شما از وردپرس استفاده کنید، این فشرده سازی به راحتی و بدونه دردسر قابل انجام است. با فعال کردن افزونه های معروف در این سی ام اس فشرده سازی کدهای سی اس اس را انجام دهید و با تست سایت در gtmetrix تغییرات اعمال شده را به وضوح مشاهده می کنید.
استفاده از افزونه های افزایش سرعت در سایت های وردپرسی برای فشرده سازی سی اس اس مانند WP Rocket و یا wp optimize و غیره راحتترین راه است.
در سایت های اختصاصی که دسترسی به کدها آسان تر است، اگر به زبان css مسلط هستید با حذف کدها اضافی و فشرده کردن بوسیله ی سایت هایی مانند csscompressor.com یا minifier.org به کم حجم کردن فایل سی اس اس بپردازید.
تاثیر فشرده سازی کد استایل در سئو سایت
طبق آموخته های قبلی دانستیم که یکی از عواملی که تاثیر فراوانی بر سئو و بهینه سازی سایت می گذارد ، افزایش سرعت سایت میباشد. گوگل و سایر موتورهای جستجو برای سرعت بارگزاری سایت اهمیت فراوانی قائل هستند و اگر زمان زیادی صرف لود یک وب سایت شود ، ربات های موتورجستجو نمی توانند گزارش درست و کاملی از محتویات سایت ارائه دهند.
وجود کدهای بی استفاده در قالب های آماده، ممکن است باعث افزایش حجم فایل های استایل وبسایت شود که با حذف آنها این افزونگی را رفع میکنید.
در حالت عادی، کدها شامل فضای سفید و خالی فراوانی هستند که توسط کاراکتر هایی مانند space ، tab و enter به وجود می آیند. این امکان وجود دارد که با حذف این فضاهای خالی ، حجم کدهای فایل استایل سایت را کاهش داد و باعث افزایش سرعت بارگزاری آن شد.
حال اگر می خواهید سئو سایت خود را بهبود دهید باید شروع به کاهش حجم و فشرده سازی کدهای css (سی اس اس) کنید.
امیدواریم با خواندن این مقاله توانسته باشیم شما را در مسیر سئوسایت راهنمایی کرده و یک گام به موفقیت در کسب و کار، نزدیک تر شده باشید.