نحوه انتخاب داده های ساخت یافته برای وب سایت
قصد داریم نحوه انتخاب structured data و تاثیر آن بر سئو سایت را توضیح دهیم.
برای تکمیل سئو تکنیکال سایت لازم بوده که از استراکچردیتاها به درستی استفاده شود، پس باید نحوه انتخاب آنها را نیز بدانید.
نحوه انتخاب داده های ساختار یافته یا استراکچردیتا نسبت به موضوع و مضمون هر سایت از داخل داده های سایت Scehma.org انتخاب می گردد.
همچنین تمام مساله در اینباره نیست که چه داده های ساختاری با یک صفحه مطابقت دارد، بلکه مساله این است که چه نوع اسکیما برای آن صفحه در دسترس است.
داده های ساخت یافته بسیار توسعه پذیر هستند، در نتیجه، سایت Scehma.org فهرستی در حال رشد از انواع مختلف دادههای ساختاریافته را ارائه میکند که نسبت به موضوع سایت می توانید آنها را انتخاب کنید.
با این حال، گوگل تنها بخشی از داده های ساختار یافته موجود را به منظور تولید نتایج جستجوی جذاب مانند ستاره های مرور، تصاویر در نتایج جستجو و غیره استفاده می کند.
اهمیت استراکچردیتا برای گوگل
سرچ گوگل برای درک محتوای یک صفحه سخت کار می کند.
شما میتوانید با ارائه سرنخهای واضح درباره معنای صفحه برای گوگل با گنجاندن دادههای ساختاریافته در صفحه به آن کمک کنید.
داده های ساختاریافته یک قالب استاندارد شده برای ارائه اطلاعات در مورد یک صفحه و طبقه بندی محتوای صفحه است.
گوگل از داده های ساختار یافته ای که در وب پیدا می کند برای درک محتوای صفحه و همچنین برای جمع آوری اطلاعات سایتها به طور کلی استفاده می کند.
با استفاده از ابزار سئو سلکتک می توانید اسکیما مورد نیاز را نسبت به موضوع صفحه وب خود ایجاد کنید.
structured data چگونه بر سایت تاثیر می گذارد
پیش از هرکاری باید سوال دیگری برای خودمان مطرح کنیم. مهم ترین قسمت در استفاده استراکچردیتاها این است که چه نوع ویژگی های قابل مشاهده ای را می خواهم در نتایج جستجو مشاهده کنیم؟
همچنین باید بدانیم که کدام ویژگی structured data برای صفحه مورد نظر ما دردسترس است.
با توجه به اینکه چه الزاماتی برای آن ویژگیهای بصری وجود دارد، بررسی کنید که آیا میتوانم دادههای ساختاری مناسب را برای برآورده کردن آن الزامات پیادهسازی کنم.
درنتیجه با توجه به نوع صفحه اگر اسکیما مناسبی استفاده کنید، کدام یک ظاهر خاص به نتایج سایت شما در گوگل میدهد. همچنین گوگل اطلاعات مناسب را از صفحه شما دریافت میکند.
فهرست داده های ساختار یافته گوگل از ویژگی های نتایج غنی
گوگل صفحه بسیار مفیدی را منتشر کرده است که انواع مختلفی از rich results (نتایج غنی) را نشان می دهد که می توانند برای انواع مختلف صفحات نشان داده شوند.
فهرست دادههای ساختیافتهای که میتوان از آنها برای تولید نتایج غنی استفاده کرد، بر اساس حروف الفبا مرتب شدهاند، که با دادههای ساختاری مقاله شروع میشود و به دادههای ساختاریافته ویدیو ختم میشود.
این یک صفحه منتشر شده توسط گوگل به احتمال زیاد یکی از بهترین منابع برای کمک به ناشران و سئوکاران در شناسایی داده های ساخت یافته مناسب برای استفاده در صفحه وبسایت است.
آیا هر صفحه سایت به داده های ساختاریافته نیاز دارد؟
حال سوالی که ممکن است ذهن شمارا درگیر کند این است که آیا هر صفحه وب به داده های ساختاریافته نیاز دارد یا خیر؟
به طور کلی، برخی از داده های ساختاری جزئی هستند و اطلاعات کمی را به گوگل برای درک بهتر صفحه منتقل میکند که برای تقریباً هر صفحه در یک وب سایت مفید است.
Breadcrumbs از نظر سئو و داده های ساختاریافته یک نکته آسان است. آنها به ایجاد یک لیست پیشرفته در نتایج جستجوی Google کمک می کنند.
بنابراین، اگرچه برادکرامب یک پارامتر کوچک به نظر می رسد، اما زمانی که یک سایت شروع به رتبه بندی کند می تواند برای آن مفید باشد.
مزیت اسکیما و داده های ساختاریافته برای گوگل
مسلما وجود هرگونه اطلاعات مفید بیشتری برای گوگل در رتبه بندی و بهبود جایگاه سایت شما در گوگل تاثیرگذار است.
با قراردادن کد یک استراکچردیتا برادکرامب در سایت نشان میدهد که شما به کاربران کمک میکنید وب سایت را به طور مؤثر درک کنند و بهتر کاوش کنند.
جستجوی گوگل از نشانه گذاری خرده نان در بدنه یک صفحه وب برای دسته بندی اطلاعات از صفحه در نتایج جستجو استفاده می کند.
اغلب، همانطور که در موارد استفاده زیر نشان داده شده است، کاربران میتوانند از انواع مختلف عبارتهای جستجو به صفحهای برسند. در حالی که هر جستجو ممکن است همان صفحه وب را برگرداند، Breadcrumbs محتوا را در چارچوب جستجوی جستجوی Google دسته بندی می کند.
درحالت کلی شما نیاز ندارید در تمام صفحات structured data یا اسکیما اضافه کنید، اما هر ویژگی که قابل نمایش برای صفحه شما باشد و به عنوان یک راهنما برای گوگل باشد و اطلاعات بیشتری در اختیار آن قرار دهد میتواند برای بهبود سئو و جایگاه سایت در گوگل مفید باشد.