مراحل سئو داخلی و تاثیر آن بر رتبه بندی
اگر وب سایتی برای کسب و کار آنلاین خود دارید مطمعنا میدانید که سئو وبهینه سازی یکی از اقدامات اصلی برای آن است . سئو داخلی فرآیندی است که ما داخل صفحات سایت انجام میدهیم .
قبل از پرداختن به این که چه اقدامات و مراحلی جهت انجام On-Page SEO نیاز است باید به یک سری از سوالات پاسخ بدهیم .
این قسمت از سئو بر بهینه سازی عناصر وب سایت شما از جمله سرعت صفحه ، تراکم کلمات کلیدی و تگ ها در مقابل عوامل خارجی مانند بک لینک ها دلالت دارد .
در این پست تمرکز ما بر سئو و بهینه سازی داخلی است . از نحوه ی انجام آن تا طریقه ی بهینه سازی آن در صفحات برای به دست آوردن بهترین نتایج در گوگل بحث خواهیم کرد .
سلکتک با انجام مراحل سئو داخلی و خارجی به شما در رسیدن وب سایت خود به بهترین جایگاه مد نظرتان کمک میکند .
سئوی داخلی چیست ؟
On-Page SEO به هر گونه عملیات بهینه سازی که در داخل سایت خود برای بهبود رتبه ی خود انجام میدهید اشاره دارد .
با بهینه سازی صفحات سایت خود میتوانید وب سایت خود را برای کاربران و مشتریان خود مفیدتر و ارزشمندتر کنید تا رتبه بندی شما در نتایج موتورهای جستجو بهبود یابد .
چرا سئوی داخلی انجام می دهیم؟
سئو وبهینه سازی داخلی برای کسب کردن رتبه ی بهتر در نتایج گوگل و دیگر موتورهای جستجو و همچنین افزایش ترافیک و نرخ تبدیل شما ضروری است .
این نکته قابل بیان است که به دست آوردن نتایج در این بخش از seo کمی زمان بر است اما هنگامی که جواب بدهد بسیار به نفع شما است و رتبه بندی و درآمد شما را افزایش میدهد .
عوامل بهینه سازی داخل صفحه کدام است ؟
با انجام فرآیند On-Page SEO چندین فاکتور رتبه بندی مختلف دارید . در حقیقت باید این عوامل را بهینه کنید و میدانید که وقت گذاشتن برای این عوامل بسیار به صرفه است و وب سایت شما را در میان رقبا قوی تر میکند .
عواملی که باید درون صفحه آن ها را بهینه کنید عبارتند از :
- URL
- متای عنوان (Meta Title)
- متا دیسکریپشن
- تگ عنوان (H ها)
- Alt تصاویر
- کلمات کلیدی
- محتوا
- سرعت وب سایت
- لینک سازی داخلی
- بهینه سازی تصاویر
- ریسپانسیو بودن سایت
نحوه ی انجام مراحل سئو داخلی
حال که متوجه شدیم چه عواملی بر سئو سایت تاثیر میگذارد باید شروع به بهینه سازی آن ها کنیم . فقط این نکته را به یاد داشته باشید که سئو و بهینه سازی داخلی زمان بر است .
به کاربردن شیوه های صحیح و اعمال درست این عوامل به شما کمک میکند تا وب سایتی ایده آل و طبق به روزرسانی های الگوریتم گوگل پیاده سازی کنید .
URL
آدرس اینترنتی چیست ؟ URL دقیقا مثل آدرس محل زندگی شما است ولی در دنیای اینترنت و وب سایت شما .
نشانی های اینترنتی صفحات وب سایت شما باید باید شامل توضیح مختصری از محتوای صفحه ی شما باشد .
مثلا اگر در مورد طراحی وب سایت وردپرسی صفحه ای را ایجاد کرده اید URL آن باید www.yoursite.com/WordPress-site-design باشد .
گنجاندن کلمه کلیدی در آدرس اینترنتی شما به جای تکرار و استفاده از عبارات نامشخص سبب میشود سایت شما راحت تر حرکت کند و برای کاربر قابل فهم تر باشد .
متای عنوان (Meta Title)
متای عنوان شما همان تایتل صفحه ی مورد نظر شما است ولی در نتایج جستجو نمایان میشود .
برای نشان دادن وب سایت شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو گوگل باید مفهوم صفحه ی شما را درک کند .
استفاده از کلمات کلیدی خاص در متا تایتل هر صفحه وب سایت شما را برای درک کردن خزنده های موتور جستجو راحت تر میکند .
متا دیسکریپشن (Meta description)
یکی دیگر از فاکتورهای سئو داخلی که بسیار مهم است توضیحات متای شما که همان خلاصه صفحه شما است به حساب می آید .
توضیحات متا به طور مستقیم بر بهینه سازی صفحه شما تأثیر نمی گذارد اما به کاربران کمک میکند در مورد صفحه ی شما اطلاعات مناسبی دریافت کند .
گوگل عبارات مورد جستجوی کاربر که در توضیحات متای شما وجود دارد را بیشتر مورد توئجه قرار میگیرد دلیل دیگری برای بهینه سازی توضیحات متا برای On-Page SEO است .
برای به دست آوردن نتایج بهتر کلمات کلیدی اصلی و مرتبط خود را در آن قرار دهید . بهتر است متا دیسکریپشن شما بین 150 تا 160 کاراکتر باشد .
تگ عنوان (H ها)
تگ عنوان برچسب های عنوان برای افزایش خوانایی مطالب است که باH1 ، H2، H3 ، H4 و ... نشان داده میشود .
از تگ های عنوان برای موتورهای جستجو و کاربران استفاده کنید همچنین در سرتاسر محتوای خودآن ها را تجزیه کنید تا برای کاربران خواندنی تر و قابل دسترسی تر شود .
تگ Alt
تگ alt اطلاعات بیشتری را در مورد تصاویرو ویدیوها به کاربر میدهد . موتورهای جستجو تصاویر و ویدیوها را نمیبینند بنابراین به alt ها توجه میکنند .
همیشه برای محتوای چند رسانه ای خود یک برچسب alt قرار دهید. زیرا علاوه بر گوگل به کاربران شما در برقرار کردن ارتباط با چندرسانه ای های شما کمک میکند .
کلمات کلیدی
در فرآیند سئوی داخلی شاید به جرات بتوان گفت کلمات کلیدی مهم تریم رکن آن است . هر صفحه در سایت شما باید حاوی کلمات کلیدی باشند که در مورد آن ها بحث میکنید .
استفاده از کلمات کلیدی در متن اصلی صفحه شما به گوگل کمک میکند تا صفحه را بخواند و رتبه ی مناسبی به شما بدهد .
شما باید کلمات کلیدی را برای هر صفحه در سایت خود جستجو کرده و کامپایل کنید . ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی مانند Kwfinder می توانند به شما در درک کلمات کلیدی مرتبط با محتوای شما کمک کند .
محتوا
محتوا پاسخ ها را برای کاربران و موتورهای جستجو ارائه میدهد . محتوا برای بهینه سازی سئو داخلی بسیار مهم است . با محتوا به کاربران دلیلی برای خواندن صفحات خود میدهید .
چه در صفحات بلاگ یا صفحات محصولات در هرجا که باشد بهینه سازی محتوای شما می تواند به موتورهای جستجو در درک و رتبه بندی مطالب شما کمک کند .
سرعت صفحه
سرعت صفحه به میزان سرعت بارگذاری صفحات سایت گفته میشود . موتورهای جستجو مانند گوگل نیز از سرعت صفحه به عنوان فاکتور رتبه بندی استفاده می کنند .
سرعت صفحه هم یکی از عوامل کاربردی و مهم در سئو داخلی است . وب سایت خود را سریعتر بارگذاری کنید تا نتایج بالاتری در گوگل را به دست آورید .
لینک سازی داخلی
لینک سازی داخلی توضیح بیشتری در مورد یک مطلب در صفحه ی شما را میدهد . همچنین از این جهت مهم است که به خزنده ها کمک می کند تا سایت شما را کشف کنند و صفحات مختلف را درک کنند .
وجود تصاویر وبهینه سازی آن
وجود تصاویر در محتوای شما برای On-Page SEO مهم است .همچنین همچنین می توانید فرآیندهای پیچیده را با آن ها توصیف کنید .
هنگام افزودن تصاویر به سایت خودحتما تصاویر خود را فشرده کنید زیرا چند رسانه ای بزرگ می تواند سرعت صفحه شما را کاهش دهد .
ریسپانسیو بودن وب سایت
سازگاری سایت با موبایل قابلیت استفاده سایت شما را در دستگاه های تلفن همراه توصیف می کند .
این مورد از این جهت بیشتر اهمیت دارد که امروزه اکثر مردم از موبایل استفاده میکنند و بیش از 50 درصد ترافیک اینترنت از دستگاه های تلفن همراه تامین می شود .
این بدان معناست که اگر سایت شما ریسپانسیو نباشد درآمد ارزشمندی را از دست می دهید .
اگر از سئو در حد نیاز اطلاعات ندارید حتما به متخصص سئو مراجعه فرمایید و تجارت خود را قوی کنید و سعی کنید رتبه ی خود را در نتایج گوگل بهبود ببخشید .